Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ώρα Ριέρα... 19:00!

Το «Ελ. Βενιζέλος»… ντύνεται στα ερυθρόλευκα για  να υποδεχθεί τον Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται πιθανότατα σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στην Αθήνα καθώς επίσημα δεν έχει δοθεί η ώρα άφιξης.

«Σέβομαι τον Μπερέτα»

Το θέμα που δημιουργήθηκε αναφορικά με τη μη συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία στο φιλικό παιχνίδι με τη Νυρεμβέργη, ξεκαθάρισε ο Ουρουγουανός άσος. Τι είπε για το περιστατικό, τον Άγιαξ αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. 


Συμφώνησε με Κρις

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Κρις και το μόνο που απομένει είναι να τον αφήσει ελεύθερο η Λιόν. Οι πράσινοι έκαναν και νέα βελτωμένη πρόταση στον Γκαλάς. 

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μία ανάσα από Ιμπαγάσα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αριελ Ιμπαγάσα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική συνομιλία με τον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Αλεχάντρο Καμάνιο (ο οποίος εκπροσωπεί και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι) και οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν να έρθει σήμερα στην Ελλάδα...

«Θέλει Άντζελο ο Μπερέτα στον ΠΑΟΚ», γράφουν οι Ιταλοί

Τον Άντζελο Μαριάνο ντε Αλμέιδα θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπερέτα, σύμφωνα με τους Ιταλούς.


Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο Ντιόγκο… επέστρεψε!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗ ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΑΤ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ.-


«Ναι» από Νενέ και πρόταση στη Μονακό!

Επίσημη πρόταση της τάξεως των 3.5 εκατ. ευρώ κατέθεσε στην Μονακό για τον Νενέ ο Ολυμπιακός, που τα έχει βρει με τον παίκτη. Οι Μονεγάσκοι από την μεριά τους ζητούν 4.5 με 5 εκατ. ευρώ. 

Κουμορτζί: «Όλα ψέματα»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πανιωνίου και του Μπερνάρ Κουμορτζί στις υποτιθέμενες δηλώσεις του Γκανέζου άσου στα ΜΜΕ της χώρας του. Συγκεκριμένα οι «κυανέρυθροι» και ο παίκτης διέψευσαν τα πάντα τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούν με τέτοια δημοσιεύματα. 

Πρόταση σε Ουζουνίδη

Στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη βλέπουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ την καταλληλότερη λύση για τη διάδοχη κατάσταση του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας.

Τέβες:Πονάει αυτή η ήττα!

Στεναχώρια και δάκρυα στα αποδυτήρια της Αργεντινής για τον αποκλεισμό-διασυρμό από τους καλύτερους Γερμανούς. Ο Τέβες σε Αργεντίνικο κανάλι υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα.

«7,5 εκατ. ευρώ για Μπαπτίστα»

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα. Το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ δίνουν οι Πειραιώτες για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.


«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Την ικανοποίηση του για την αίσια έκβαση του θέματος με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Φρανσίσκο Ζουέλα. «Ηθελα πολύ να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ», σημείωσε ο Αγκολέζος άσος. 


Μπαμπάς (!!!) ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί να αποχώρησε σκασμένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάθε λόγο να χαμογελάει και να νιώθει περήφανος. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε πατέρας (απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι), όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook!

«Είμαστε κοντά στον αμυντικό»

Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 'KILLER'. «Ο ΓΚΟΒΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ». «ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ». «ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕΖΟΝ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ».-


Είναι πολλά τα λεφτά Σίντνεϊ...

Ο Σίντνεϊ Γκοβού με το που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, έγινε ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος του παίκτης, μετά τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αν ο Γάλλος επιθετικός εξαντλήσει το συμβόλαιό του (τριετούς διάρκειας) θα λάβει 5,4 εκατ ευρώ.

Μόρα και 5 εκατ ευρώ για τον Τοροσίδη!

Η Μπολόνια φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Βασίλη Τοροσίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta Dello Sport", οι "ροσομπλού" θα καταθέσουν πρόταση για τον 25χρονο διεθνή αμυντικό ύψους 5 εκατ. ευρώ συν τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Μόρα!

Αποδοκιμάστηκε ο Φελίπε Μέλο, έβαλε τα κλάματα ο Ζούλιο Σέζαρ

Τα ξημερώματα της Κυριακής (1:40 τοπική ώρα) αφίχθη στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας από τη Ν.Αφρική.Δυο μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στα προημιτελικά, ο κόσμος είχε πάει στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την αποστολή, έχοντας ανάμικτα συναισθήματα, αφού υπήρχαν και χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες…

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συμφώνησε με Νταντόμο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ, Κλαούντιο Μαρτίν Νταντόμο. Ο 28χρονος αμυντικός αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Ενωση, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

Κοιτάζει Φάτιτς η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Ιβάν Φάτιτς της Τζένοα και η περίπτωση του εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Μαυροβούνιος αγωνίζεται σε μία θέση όπου πονάει η "Ενωση", σε αυτή του αριστερού μπακ, και το όνομα του βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Ντούσαν Μπάγενιτς.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ναυάγιο και με Καρντόσο!

Αλλη μια μεταγραφή του Ολυμπιακού που θεωρήθηκε από πολλούς κλεισμένη δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος για τον Οράσιο Καντόσο, που δεν συμφώνησε με τους όρους που του πρότεινε η διοίκηση των ερυθρολεύκων και έτσι η μεταγραφή... ναυάγησε! 


Σοκ με Λίνο! Χάνει τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς

Άσχημα ήταν τα νέα που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ με την κατάσταση του Λίνο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη κνήμη κατά τη διάρκειας της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης του «Δικεφάλου».


Μετά τον Ντόχερτι, ο Λέκι

Από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του Γκάρι Ντόχερτι, υπάρχει στροφή στον Λέκι. Στον Αργεντίνο αμυντικό επιμένουν οι κυανόλευκοι και ελπίζουν ότι τελικά θα τον πείσουν να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Η επιστροφή του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας επιστρέφει στην ΑΕΚ για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο "Κολοσσός" πέρασε από τα γραφεία της "Ενωσης" και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς του, στην οποία αναμένεται και να "κρεμάσει τα παπούτσια" του.

Ιπτάμενη ανατροπή!

«Μίλα μου για... Μέλο» λένε από σήμερα οι Ολλανδοί! Με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο μέσο που προσέφερε ένα αυτογκόλ και μια αποβολή, οι «οράνιε» νίκησαν 2-1 τη Βραζιλία με ανατροπή και την πέταξαν εκτός ημιτελικών!